Welkom op de website van vakantiewoningen La Lande

Onze vakantiewoningen ‘Maison La Lande’ en ‘Gîte La Lande’ zijn gelegen in de Dordogne, de streek van de wijn, okkernoten, canard en zonnebloemen.
De Dordogne is de streek bij uitstek om te genieten van uw vakantie. Genieten van een lekker wijntje, de lokale keuken, een reis naar de prehistorie, lekker luieren aan het zwembad, kuieren op de brocante markt of een bezoek brengen aan één van de talrijke kastelen en musea.
Ook de sportieveling vindt er zijn gading…kayakken, fietsen, golfen, wandelen, petanque, paardrijden…
Hoewel de natuur er ongerept en uitgestrekt is, is deze toch bezaaid met talrijke typische Franse dorpjes.
In één van deze sfeervolle dorpjes bevinden zich onze vakantiewoningen.
De oorspronkelijke 19-eeuwse bakkerswoning met zijn rijke geschiedenis werd recent volledig gerenoveerd. Deze renovatie is een subtiel samenspel van hedendaags comfort met behoud van de authenticiteit van de woning.
Elke vakantiewoning is volledig afgeschermd van de andere woning zodat u beschikt over de nodige privacy en rust om te genieten van een zorgeloze vakantie.

La Maison


Read more...

La maison is het oudste gedeelte van het oorspronkelijke gebouw. Het werd gebouwd in 1883. Hier woonde vroeger de dorpsbakker met zijn gezin. De troeven van ‘La Maison’

Read more...

La Borie

Read more...

NIEUW! Vakantiewoning La Borie is gelegen in een klein gehuchtje en deed vroeger dienst als schapenstal.
De troeven van ‘La Borie’

Read more...

Le Gîte

Read more...

De oorspronkelijke bakkerij werd in 2015 verbouwd tot een ruime en comfortabele gîte. De originele oven bleef bewaard. Deze knusse vakantiewoning is geschikt voor 5 personen.

Read more...